Ik ben fervent lezer, what’s in it for me?

Als fervent lezer heb je ongetwijfeld interesse in méér interessante titels op de markt. Dat komt mooi uit, want met Boekfunding kun je op de meest directe manier denkbaar een nieuw boek mogelijk maken. Je stemt namelijk met je portemonnee. Dat werkt zo:

  • Op Boekfunding vind je voorstellen van auteurs of medelezers om een boek te laten ontstaan. Met ontstaan bedoelen we ‘alles wat er nodig is om het boek publicatieklaar te krijgen’. Bijvoorbeeld vertalen, de rechten verkrijgen, of aanvullend schrijfwerk. Wat er precies nodig is, zie je per voorstel beschreven.
  • Zit er iets tussen dat bij je past? Dan maak jij je interesse kenbaar door een bedrag van jouw keuze over te maken. Als er genoeg geld bij elkaar komt, is de boekfunding succesvol en gaat dat boek er komen!
  • Haalt het idee zijn streefbedrag niet? Heel jammer, maar niet getreurd: het geld krijg je gewoon teruggestort. Zodat je bijvoorbeeld een ander boek tot leven kunt wekken.
  • Tenslotte kan het zijn dat je bepaalde voorrechten of privileges krijgt naar gelang het bedrag wat je inlegt. Heb je ergens veel vertrouwen in of wil je écht impact maken? Het kan zomaar zijn dat je in ruil voor je pledge een gesigneerd boek ontvangt, of één van de andere beloningen. Wat ze zijn? Kijk eens bij de boekvoorstellen!