Over Boekfunding

Over Boekfunding  

Boekfunding is ontstaan uit liefde voor boeken en publiceren. Het mooie aan boeken is dat ze ieder onderwerp kunnen beslaan en toch behoorlijk op elkaar lijken. Boeken zijn echte informatiedragers waarmee je je horizon kunt verbreden en waarmee je heerlijk de diepte kunt opzoeken.

Wie zijn wij? Wij zijn een samenwerking van ervaren uitgevers met ieder een eigen specialisme. De een weet veel van managementboeken, de ander van literatuur en fictie. Samen hebben we ontzettend veel kennis van boeken, de markt en hoe je succesvol projecten tot leven brengt.

Zo’n samenwerking brengt automatisch een behoorlijk netwerk met zich mee. Daardoor hebben we alle relevante expertise in huis. Van social media marketing tot strategie en van hoog scoren in Google tot alle ins en outs van grafische vormgeving. Daarom kunnen we je helpen. Van eerste idee tot eerste druk. En dat doen we graag.


Bovendien kijken we verder dan alleen boeken. We snappen natuurlijk ook wel dat er een hele wereld is buiten het boekenwezen. Daarom richten we ons ook op cross-mediale uitgaven, waarbij er naast een boek ook een ander medium om de hoek komt kijken. We ondersteunen auteurs bij het organiseren van workshops en trainingen om lezers net dat beetje extra te brengen. En we ondersteunen online met marketing, adverteren en promotie.

Alles bij elkaar komt het er op neer dat wij willen dat er meer goede boeken ter wereld komen. Aan dat ideaal zijn wij 100% toegewijd. Die passie voor het vak brengt ons iedere dag verder en we kijken er naar uit om met jou samen te werken aan een waardevol nieuw werk.

Lees je dit en denk je ‘ja, dat is echt iets voor mij!’? Wacht niet langer, stel het niet uit, maar neem nú contact op. Wij zijn blij van je te horen van je en helpen je graag een stap verder.