Bij Boekfunding bieden we verschillende diensten aan om jou op weg te helpen bij het uitgeven van je boek. Deze diensten zijn een manuscript beoordeling, een strategiesessie, weg met de writersblock sessie, schrijfcoaching en een van A tot Z schrijftraject. Wil je meer informatie over deze diensten? Klik op de diensten hieronder om alle informatie te vinden over de diensten en om een oriënterend gesprek in te plannen met één van onze specialisten.

schrijvende hand manuscript beoordeling boekfunding

Manuscript beoordeling

Ben je net begonnen met het schrijven van je boek en ben je benieuwd of je op de goede weg zit? Misschien heb je al een hoofdstuk af en heb je af en toe stukken tekst geschrapt of herschreven omdat je twijfelt over de opzet van je boek of de inhoud. Heb je ideeën om je boek uiteindelijk door een uitgever te laten uitgeven en wil je weten of het idee aan zal spreken en of het goed genoeg is (en natuurlijk ook of het nóg beter kan)?

strategiesessie boekfunding

Strategiesessie

Je loopt al een tijd rond met een idee om een boek uit te geven, maar het wil niet lukken om de juiste structuur te vinden. Je hoofd zit vol met inspiratie en daar wil je gebruik van maken voor het schrijven van je boek, maar ergens wringt het steeds. Het wordt steeds niet wat je graag wilt. Keer op keer begin je opnieuw achter je laptop en gooi je het over een andere boeg. Je hebt al mensen in je omgeving gevraagd om mee te kijken maar ook daar kom je niet verder mee.

weg met de writersblock boekfunding

Weg met de writersblock
sessie

Je bent al enige tijd geleden aan je manuscript begonnen en dat ging soepel en makkelijk. Je zat vol inspiratie maar dat is nu anders. Je krijgt geen letter meer op papier (of op je beeldscherm uiteraard). Je hebt van alles geprobeerd om de creativiteit weer terug te krijgen, bent maar tijdelijk andere dingen gaan doen die ook prioriteit hadden, maar ook dat hielp niets. Je moet nu toegeven dat je in een writer’s block zit. Ergens diep van binnen weet je wel dat je bang bent om te falen, je bent misschien heel perfectionistisch of je bent bang dat wat je schrijft uiteindelijk niet goed genoeg is. Dat gevoel van onzekerheid kan er uiteindelijk voor zorgen dat je stopt met schrijven of er zelfs helemaal de brui aan geeft.

schrijf coaching boekfunding

Schrijfcoaching

Schrijf je aan je boek maar weet je niet altijd of je goed zit met je spelling, grammatica of zinsopbouw? Heb je jouw manuscript al aan vrienden of bekenden laten lezen en krijg je regelmatig commentaar? Ben je zelf kritisch en twijfel je nu of je jouw manuscript straks wel aan een uitgever kunt laten zien? Of wanneer je het zelf uitbrengt, of het wel goed genoeg wordt?

van A tot Z schrijftraject boekfunding

Van A tot Z schrijftraject

Merk jij dat je vaak afgeleid bent tijdens het schrijven, door gezin, werk of omdat je geen rust lijkt te hebben? Zou je meer vaart willen hebben in het schrijven van je boek? Of heb je jezelf 6 maanden gegund om je boek af te krijgen en ontbreekt het je daarna aan tijd? Zie je de bui al hangen dat het schrijven van je boek nooit afkomt of weer uitgesteld wordt? Of misschien heb je wel een deadline en hoop je op een wonder. Om wat voor reden dan ook wil jij graag jouw boek binnen 6 maanden lanceren en als een raket aan de slag gaan.