wordt donateur

Doneren aan dat goede idee? Dan ben je hier op de juiste plaats! Wordt donateur!

Stap 1 – Zoek het boek waar je blij van wordt

Misschien heb je al een idee op het oog. Of je houdt er gewoon van om verschillende ideeën te steunen. Niet zo raar, want niets is mooier dan goede ideeën de wereld in helpen. Belangrijk daarbij is dat jij je zinnen zet op iets waar je écht vrolijk van wordt. Pas dan ben je een échte donateur

Stap 2 – Kies je bedrag en tegenprestatie

Tien euro doneren is toch anders dan honderd euro neerleggen. Voor je bankrekening, maar ook wat je ervoor terugkrijgt! Kijk daarom wat bij je past en hoeveel je uit wilt geven. Je kunt ervoor kiezen om een donatie te doen, waarbij je diverse tegenprestaties kan kiezen, zoals jouw naamsvermelding in het boek of een bijzondere ontmoeting met de auteur.

Stap 3 – Houd het project in de gaten!

Het is handig voor ons en voor jou wanneer je je als donateur op de site registreert met je e-mailadres. Periodiek zal de auteur jou updates geven over hoe het gaat. Leuk om te lezen toch? Ook een goede gelegenheid om nu wereldkundig te maken dat jij een boek mede mogelijk maakt. Deel het op de socials, schreeuw het van de daken en help de auteur of het boek een handje om het streefbedrag te halen. Als fan ben jij van onschatbare waarde. Go for it !

Een goed idee of tip inbrengen? 

Stel, je hebt net gehoord van een leuk boek, maar het is niet in jouw taal verkrijgbaar. Dat is balen! Dan zeggen wij: maak het jezelf niet moeilijker dan nodig. Vraag het boek aan, gewoon hier op Boekfunding. Er zijn ongetwijfeld meer mensen die met hetzelfde idee rondlopen. Dan ben jij gewoon de eerste die er op handelt.

En dat, beste lezer, is duizend keer beter dan dat leuke boek maar half begrijpen omdat je jezelf tóch door die lastige, stroperige tekst wilt worstelen.

Als jij enthousiast wordt van een boek dat nog niet in het Nederlands te krijgen is, heb je geluk. Daar is Boekfunding voor. De initiatiefnemers zijn van alle markten thuis, kennen de uitgeverswereld en helpen je met alles wat er nodig is. Alles? Nou ja, bijna alles. Wil je meer weten hierover? Check dan onze tipgevers/bookangels-pagina door op de onderstaande button te klikken.