van A tot Z schrijftraject boekfunding

Schrijf en lanceer je beste boek in 6 maanden

Merk jij dat je vaak afgeleid bent tijdens het schrijven, door gezin, werk of omdat je geen rust lijkt te hebben? Zou je meer vaart willen hebben in het schrijven van je boek? Of heb je jezelf 6 maanden gegund om je boek af te krijgen en ontbreekt het je daarna aan tijd?

Zie je de bui al hangen dat het schrijven van je boek nooit afkomt of weer uitgesteld wordt?

Of misschien heb je wel een deadline en hoop je op een wonder. Om wat voor reden dan ook wil jij graag jouw boek binnen 6 maanden lanceren en als een raket aan de slag gaan.

 

Daarvoor ontwikkelden wij het Van A tot Z schrijftraject. Een all inclusive-ervaring die jou helpt om jouw boek sneller dan het licht af te krijgen.

 

Stok achter de deur

Sommige schrijvers hebben een stok achter de deur nodig. Die stok zijn wij. We gaan natuurlijk niet slaan als je te langzaam presteert, maar deelname aan dit schrijftraject helpt je om jouw schrijfproces in een stroomversnelling te brengen.

Dat vraagt natuurlijk wel om een gedegen begeleiding die jou van A tot Z helpt bij de opzet en het hele schrijfproces van je boek. Zodat het daarna klaar is om gelanceerd te worden op de boekenmarkt.

Hoe ziet de Van A tot Z schrijftraject eruit?

Deze 1 op 1 begeleiding wordt gedaan door een van onze ervaren schrijfcoaches.

  1. We beginnen met een opstartsessie van jouw boekidee. We kijken samen naar de opzet, inhoudsopgave en starten met het schrijfplan;
  2. We spreken zes inleverdeadlines af (en daar zijn we wél streng in);
  3. We lezen de tekst die je ons op deze deadlines aanlevert (we lezen maximaal 3000 woorden per ingeleverd stuk tekst, niet omdat we niet sneller kunnen, maar omdat dit onderdeel uitmaakt van de formule die we hanteren. Daarover vertellen we je meer als je deelneemt);
  4. We hebben werksessies van 1 uur waarin we de voortgang bespreken. We letten daarbij op consistentie van je teksten, schrijfstijl, zinsopbouw en leesbaarheid;
  5. We sluiten af met een eindgesprek waarin we alle losse eindjes doornemen zodat je bijna klaar bent om je boek te lanceren.

Aan het eind van het schrijftraject heb jij een afgerond manuscript, klaar voor redactie en correctie. Jij bent dan nagenoeg klaar met het meeste werk, en je kunt anderen aan het werk zetten.

Een A tot Z schrijftraject kost € 3.690,- ex BTW

Plan direct een gesprek in!

Plan een (geheel vrijblijvend) oriënterend gesprek in met één van onze specialisten