Contact Boekfunding

Crowdfunding voor je boek doe je via Boekfunding!

Ben jij een boek aan het schrijven of heb je deze al geschreven en wil je dit boek uitgeven? Heb je hier (financiële) hulp bij nodig en wil je een crowdfunding campagne starten? Aarzel dan niet en start direct je campagne! Klik op de button hieronder, vul alle informatie in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Contact Boekfunding via een vrijblijven gesprek

Heb je vragen of wil je liever een oriënterend gesprek? Neem dan contact Boekfunding door ons te bellen, een mail te sturen of door op de button hieronder de klikken. Daar plan je direct een vrijblijvend gesprek in met één van onze specialisten. 

Contactgegevens

Ockhuizerweg 16B, 3455 RW Haarzuilens
Tel: 030 677 0859
E-mail: contact@boekfunding.nl

Social media

Volg ons en laat je inspireren! Denk mee, praat mee en doe mee! Volg ons op onze social media kanalen en blijf opde hoogte van de lopende projecten en krijg tips & tricks over crowdfunding en het uitgeven van je boek. 

Lees meer over onze aangeboden diensten

Bij Boekfunding bieden we verschillende diensten aan om jou op weg te helpen bij het uitgeven van je boek. Deze diensten zijn een manuscript beoordeling, een strategiesessie, weg met de writersblock sessie, schrijfcoaching en een van A tot Z schrijftraject. Wil je meer informatie over deze diensten? Klik op de diensten hieronder om alle informatie te vinden over de diensten en om een oriënterend gesprek in te plannen met één van onze specialisten.

contact boekfunding