Wie zit er achter Boekfunding?

Thom Schouten

Thom Schouten, oprichter en eigenaar van Boekfunding, hét crowdfunding platform voor boeken: ‘Ik ben Boekfunding gestart omdat ik vind dat ieder verhaal een kans moet krijgen om verteld te worden. En ieder verhaal kan een inspiratie -en krachtbron voor anderen zijn. Je kunt daarmee mensen ‘raken’ en in een positieve beweging zetten. Dat past eveneens bij mijn persoonlijk doel.

Daarnaast ben ik uitgever van diverse bestsellers -en eversellers bij de Heart Media Groep. Ik heb een bedrijfskundige achtergrond, vandaar het verlangen naar het uitgeven van onder andere management boeken en boeken op het gebied van persoonlijke groei en bewustwording. De focus ligt vaak op onderwerpen waar de intuïtie en de ratio elkaar versterken. 

Ik heb geleerd dat je pas mensen echt kunt begrijpen en in beweging kunt zetten als er op diverse persoonlijke niveaus verbondenheid is. Als  ondernemer  heb ik een duidelijk doel voor ogen, vandaar dat ik leef -en werk met een gezonde gedrevenheid. Ik vind mijn balans met golf, tennis, watersport, koken en een gesprek dat er toe doet.

thom schouten team boekfunding

Denise Hulst

Denise Hulst, auteur, uitgever en schrijfdocent. Aangehaakt bij Boekfunding in 2023:  ‘In 1999 schreef ik mijn eerste boek. Als ik niet uitgenodigd zou zijn  door een grote uitgever, zou ik er nooit aan begonnen zijn vermoed ik, want ik  had  nog nooit een boek geschreven. Ik vond het een interessant experiment. Dat eerste boek werd een bestseller en het gros van de boeken die ik daarna schreef werden dat ook of werden eversellers. Mijn boeken hebben de loop van mijn leven behoorlijk beïnvloedt op een positieve manier.  In 2017 heb ik mijn trainingsburo verkocht en hou me alleen nog maar met boeken en auteurs bezig. Ik krijg energie van de gedrevenheid waarmee de meeste auteurs bezig zijn met ‘hun onderwerp’. Daar komt een enorm enthousiasme  bij vrij.  Ik gun iedere auteur een goed en succesvol boek. En ik help hen om dat te realiseren. Op de dagen dat ik niet met boeken uitgeven bezig ben, lees ik de krant, wandel ik, kijk ik graag naar een goede film of  kook een lekkere pot.’

denise hulst team boekfunding

Carla de Ruiter

Carla de Ruiter is een bruisende content creator bij Boekfunding. Zij is auteur van het boek ‘Pionierend Leiderschap, een bevrijdend perspectief voor een wereld in transitie’. Zij had een geslaagde crowdfunding bij Boekfunding en heeft haar boek bij Heart Media uitgegeven. Zodoende weet zij vanaf de auteurskant alles over het schrijf- en uitgeefproces. Ze schrijft artikelen en teksten voor onze website en maakt flitsende animaties.

Naast haar werkzaamheden voor ons is zij initiator en hoofdredacteur van Pioniers Magazine, leiderschapstrainer, host van de Podcast voor Pionierende Leiders, (interim)manager en helpt ze ondernemers met een maatschappelijke missie om deze ook daadwerkelijk in de wereld te zetten. Dit doet zij door haar gedachtegoed ‘Pionierend Leiderschap’ dat niet alleen bedoeld is voor managers maar voor eenieder met idealen voor een mooiere wereld.

carla de ruiter team boekfunding

Zita Vervoort

Zita Vervoort ondersteunt Boekfunding als freelance communicatie- en contentspecialist. Ze heeft media, informatie en communicatie gestudeerd aan de hogeschool van Amsterdam en is een creatieve duizendpoot: van het schrijven van teksten als blogs en social berichten tot het ontwerpen van content en animaties voor de socials en website. Daarnaast heeft ze bij Boekfunding de belangrijke rol om de auteurs die een crowdfunding starten bij Boekfunding te ondersteunen met alle PR-activiteiten en social media-uitingen. Ze schrijft PR-plannen voor de auteurs en begeleid ze gedurende hun crowdfundingtraject.

Naast haar werkzaamheden voor Boekfunding, zet ze de genoemde kwaliteiten op verschillende plekken in met CREATIVEZV. Ook in haar vrije tijd is ze bezig met allerlei creatieve dingen, zoals fotograferen en illustreren.