strategiesessie boekfunding

'Van boekidee naar ijzersterke basis voor je boek'

Je loopt al een tijdje rond met een idee om een boek uit te geven, maar het wil niet lukken om de juiste structuur te vinden. Je hoofd zit vol met inspiratie en daar wil je gebruik van maken voor het schrijven van je boek, maar ergens wringt het steeds. Het wordt steeds niet wat je graag wilt. Keer op keer begin je opnieuw achter je laptop en gooi je het over een andere boeg. Je hebt al mensen in je omgeving gevraagd om mee te kijken maar ook daar kom je niet verder mee.

Tal van startende auteurs kennen dit probleem. Als je wel graag een boek wilt schrijven maar telkens niet verder komt, geef je uiteindelijk de moed op en stop je met je idee om een boek uit te geven. Je gaat uiteindelijk aan jezelf twijfelen óf je wel kunt schrijven. Je boek komt er dan uiteindelijk nooit. Daar gaat je droom om met je boek de wereld te veroveren.

Goede structuur en uitgewerkt plan

Om een goed boek te schrijven kan je niet snel genoeg beginnen met het uitdenken en bepalen hoe de inhoud van je boek er uitziet. Je moet goed weten wat de kern is van je boek en hoe je dat overbrengt op je lezer. Ook wil je weten welke hoofdstukken in het boek komen en anders gezegd: wat de structuur is van je boek.

Een goed uitgewerkte strategie voor je boek aan de start geeft richting, vertrouwen en focus. Je voorkomt dat je onnodig naar je laptop staart en niet verder komt. Je wint tijd en vertrouwen door aan het begin van het schrijfproces jezelf de juiste vragen te stellen en de antwoorden te vinden die je vooruithelpen.

Ijzersterke basis

Voor jou hebben we een schrijfstrategie-sessie van een dagdeel bedacht zodat je goed van start kunt met je boekidee. Samen met een van onze ervaren schrijfcoaches komt je tot een ijzersterke basis voor je boek.

Na deze sessie:

  • Weet je wat de kern is van jouw boek;
  • heb je een helder schrijfplan met hoofdstukindeling;
  • heb je een duidelijk beeld van het eindresultaat;
  • weet je wie je lezers zijn en kun je daarbij rekening houden in de opbouw van je boek;
  • heb je ontdekt welke stijl en aanpak bij jou als schrijver past;
  • heb je een duidelijk beeld van hoe je boek eruit gaat zien;
  • hoef je alleen maar de strategie te volgen die uit deze sessie is gekomen om ongehinderd door te schrijven.

Na een paar weken hebben we een vervolggesprek om jouw voortgang te bespreken.

Tarief:

Per strategie-sessie van 4 uur met een follow-up gesprek van 1 uur is totaal 845 ex BTW

Plan direct een gesprek in!

Plan een (geheel vrijblijvend) oriënterend gesprek in met één van onze specialisten