Hoe werkt Boekfunding?

Boekfunding is een platform dat lezers en auteurs bij elkaar brengt. Samen hebben we als doel om de boekenmarkt te openen om zo nieuwe titels op de markt te laten verschijnen. Bijvoorbeeld een Nederlandse vertaling van een buitenlandse klassieker, of een origineel boek dat pas ontstaat als de animo er is. Voor zowel lezers als auteurs heeft Boekfunding veel te bieden.

Een community van boekenliefhebbers

Als uniek crowdfundingplatform voor boeken bouwt Boekfunding bruggen. Tussen vraag en aanbod, lezer en schrijver, en tussen alle liefhebbers van mooie boeken. Via Boekfunding kun je bijdragen aan het ontstaan van dat nieuwe meesterwerk, en vind je de community die je nodig hebt om van je goede idee realiteit te maken.

Zie jij al mooie kansen in het verschiet, of is je nieuwsgierigheid geprikkeld? Dat begrijpen we helemaal. Daarom leggen we graag uit wat de mogelijkheden zijn wanneer je onderdeel wil worden van Boekfunding.

Dit is er allemaal mogelijk

Bij Boekfunding is het onze missie om verhalen met de wereld te delen. Verhalen die verteld mogen én moeten worden. Daar kun jij op verschillende manieren een belangrijke rol in spelen.

Is het jouw levensdoel en droom om ooit een boek te mogen publiceren? Of is niet schrijven, maar juist lezen jouw passie, en wil jij dat ene bijzondere boek in je kast kunnen zetten? Auteurs, tipgevers/bookangels en donateurs zijn allemaal onmisbaar in onze Boekfunding community. En daar doen we graag een boekje over open! Klik op de afbeeldingen om meer te weten te komen.

Heb je nog andere vragen?

Goed van je! De veelgestelde vragen vind je terug in onze ‘Vragen’. Heb je onverhoopt nog een andere vraag? Stel hem dan door contact op te nemen!

 

Heb je vragen over uitgeverij Heart Media? Klik dan hier.

Heb je vragen over Uitgeverij Zomerlicht? Klik dan hier.