weg met de writersblock boekfunding

'Barst van de inspiratie en kom weer in de schrijfflow'

Je bent al enige tijd geleden aan je manuscript begonnen en dat ging soepel en makkelijk. Je zat vol inspiratie maar dat is nu anders. Je krijgt geen letter meer op papier (of op je beeldscherm uiteraard). Je hebt van alles geprobeerd om de creativiteit weer terug te krijgen, bent maar tijdelijk andere dingen gaan doen die ook prioriteit hadden, maar ook dat hielp niets. Je moet nu toegeven dat je in een writer’s block zit. Ergens diep van binnen weet je wel dat je bang bent om te falen, je bent misschien heel perfectionistisch of je bent bang dat wat je schrijft uiteindelijk niet goed genoeg is. Dat gevoel van onzekerheid kan er uiteindelijk voor zorgen dat je stopt met schrijven of er zelfs helemaal de brui aan geeft.

Je bent niet de enige! Er zijn veel schrijvers die te maken hebben met writer’s block. Het is vervelend om daar in te zitten en niet vooruit te komen. Ook omdat je misschien al een deadline van je uitgever hebt en je daar nu zenuwachtig van wordt. En ook omdat het jammer is als je boek er niet komt.

Er is gelukkig iets aan te doen.

Ruim onbewuste blokkades uit de weg!

Om in een constante stroom van schrijven te belanden is het nodig dat je weet waarom je vastloopt en welke blokkades daaraan ten grondslag liggen. Ook is het, om writer’s block op te heffen nodig om te weten welke onbewuste overtuigingen er in jou leven. Want die overtuigingen kunnen er voor zorgen dat je misschien heel graag iets wilt, maar het schrijfproces blijft verstoren en je eerst iets anders nodig hebt. Dus weg met alle blokkades!

Stroom van schrijven weer op gang brengen

Natuurlijk is het dan ook fijn als je ontdekt hoe je op efficiënte manieren jouw creativiteit kan sturen. Dat kan nadat je weet waarop je bent vastgelopen. Er zijn talloze manieren om de draad weer op te pakken waar je was gebleven en dan vanuit het gevoel van flow verder te schrijven.

Weg met writer’s block-sessie

Voor jou hebben we daarom de ‘Weg met writer’s block-sessie’ bedacht. In deze bijeenkomst van een dagdeel ruim je de blokkades op die jou in de weg zitten en bruis je naderhand weer van de energie en inspiratie.

In deze sessie:

  • kijkt een ervaren schrijfcoach met je mee in je manuscript wat de oorzaken kunnen zijn van jouw blokkades;
  • neem je de (onbewuste en bewuste) blokkades weg;
  • maak je samen een actieplan om mee aan de slag te gaan en om herhaling te voorkomen.

Na deze sessie kan je weer vooruit. Na een paar weken hebben we een vervolggesprek om te kijken wat goed gaat en wat eventueel beter kan.

Tarief:

Per strategie-sessie van 4 uur met een follow-up gesprek van 1 uur is totaal 845 ex BTW

Plan direct een gesprek in!

Plan een (geheel vrijblijvend) oriënterend gesprek in met één van onze specialisten