Schermafbeelding 2021-04-14 om 11.02.33

Er staat een nieuw project online!

Het management boek ‘The Surprising Power of the Liberating Structures’ heeft een vliegende start gemaakt en stond binnen enkele dagen op meer dan 3000 euro. Help jij ons mee dit project tot een succes te maken?

In het kort waar het boek overgaat: Moderne leiders weten dat ze de productiviteit en innovatie enorm zouden vergroten als ze iedereen volledig erbij kunnen betrekken. Dat geldt ook voor professionals, trainers, facilitators en alle changemakers. De uitdaging is “hoe”.

Bevrijdende Structuren zijn nieuwe, praktische en eenvoudige, no-nonsense methoden om te helpen dit doel te bereiken met groepen van elke omvang. Dit boek laat met gedetailleerde beschrijvingen zien hoe je deze Bevrijdende Stucturen in de praktijk kunt brengen.

Een van deze structures is 1-2-4-All. Deze vorm stelt een groep in staat om afzonderlijk een bijdrage te leveren aan de input. Bijvoorbeeld in vragen, ideeën en suggesties. Door de werkwijze wordt een veilige omgeving gecreëerd zodat mensen zich makkelijker uitdrukken. De ‘stille’ manier van individuele reflectie ligt daarbij aan de basis en bespoedigt een diversiteit aan oplossingen. Ook de kwaliteit gaat omhoog omdat op een natuurlijke manier consensus wordt bereikt waarbij de beste ideeën overblijven. Zie hieronder een uitgewerkte Liberating Structure.

Meer weten? Check de projectenpagina

Deel deze blog

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin