Een dag met Myrna Lewis, de grondlegger van Deep Democracy op vrijdag 1 juli 2022.

Deep Democracy
Met Deep Democracy neemt een organisatie of groepen moeilijke beslissingen op een verrassende manier en komen besluiten tot stand waarbij alle stemmen worden gehoord en meegenomen, ook die van de minderheid. Conflicten worden opgelost en relaties verdiept. De verborgen wijsheid van de minderheid wordt meegenomen in het meerderheidsbesluit. Iedereen die aan het proces deelneemt wordt geïnspireerd.

Myrna Lewis
Myrna is CEO van Lewis Deep Democracy. Zij begeleidt Deep Democracy Instructeurs en is verantwoordelijk voor innovatie en voortdurende ontwikkeling van Deep Democracy. Ze adviseert de private en publieke sector internationaal en is gespecialiseerd in interventies en transformatie in complexe en uitdagende situaties.

Wat leer je deze dag

 • Myrna Lewis deelt haar nieuwste inzichten over Deep Democracy.
 • De Deep Democracy instructeurs leggen diverse praktijkcases uit in diverse break-out rooms.
 • Behalve Myrna Lewis zijn de key-note sprekers onder andere:
  Fanny Matheusen (HUMMUS – the Art of Deep Democracy www.deep-democracy.be)
  Yonathan Keren (House of Deep Democracy www.houseofdeepdemocracy.nl) en 
  Jitske Kramer (online) (Human Dimensions www.deepdemocracy.nl)
 • Tevens is er een marktplaats waar je alles over Deep Democracy kunt vinden.
 • Het is een dag vol inspiratie, ervaring en beleving, een must voor iedereen die geïnteresseerd is in Deep Democracy en de praktische toepassing ervan.

Maak kennis met Myrna Lewis en de Deep Democracy instructeurs
Wil jij kennis maken met de vrouw achter Deep Democracy en kennis maken met de Deep Democracy instructeurs, die meewerken aan deze dag? Grijp dan nu je kans.

Locatie:
Dutch Design Hotel Artemis,
John M. Keynesplein 2
1066 EP Amsterdam

Datum: 1 juli 2022

Boek vóór 1 juni a.s. en betaal € 295 i.p.v. € 345 (ex BTW en servicekosten) en verzeker jezelf van een plek op deze bijzondere dag.

Extra informatie
Dit evenement is verbonden aan de crowdfund campagne voor het publiceren van het Engelstalige boek “Inside the NO” van Myrna Lewis in het Nederlands. Dit betekent als jij je inschrijft voor dit evenement, jij eveneens deze crowdfund campagne ondersteunt. Deze crowdfund campagne kan je terugvinden op www.boekfunding.nl