De Nederlandse vertaling van het boek ‘The Suprising Power of Liberating Structures. De werktitel: ‘De indrukwekkende kracht van Bevrijdende Structuren’.

In samenwerking met de “Boek-Angel” Ruben Klerkx is het funden van het boek van Henri Lipmanowicz en Keith MacCandless “The Surprising Power of Liberating Structures” gestart. Het primaire doel van het crowdfunden, is het boek in het Nederlands te vertalen en uit te geven. Een beknopt stuk over het boek:

Moderne leiders weten dat ze de productiviteit en innovatie enorm zouden vergroten als ze iedereen volledig erbij kunnen betrekken. Dat geldt ook voor professionals, trainers, facilitators en alle changemakers. De uitdaging is “hoe”.

Bevrijdende Structuren zijn nieuwe, praktische en eenvoudige, no-nonsense methoden om te helpen dit doel te bereiken met groepen van elke omvang. Dit boek laat met gedetailleerde beschrijvingen zien hoe je deze Bevrijdende Stucturen in de praktijk  kunt brengen.

Help jij Ruben zijn project tot een succes te maken? Klik gauw door naar de projectpagina om te kijken wat voor bijzondere tegenprestaties hij voor je klaar heeft staan