Miranda Macpherson

De Nederlandse vertaling van ‘The Way of Grace’ van Miranda Macpherson.

Miranda Macpherson maakt helder hoe we door een directe ervaring van de aanwezigheid van een liefdevolle intelligentie in ons, contact kunnen maken met echte liefde, vrede en veerkracht.

Wij hebben weer een mooi nieuw project dat van start is gegaan. De vertaling van het laatste verschenen boek van Miranda Macpherson, ‘The Way of Grace’. Maar waar gaat het boek eigenlijk over? Dat lees jij hieronder in een notendop. 

Waar gaat het boek over?

De Nederlandse vertaling van het boek ‘The Way of Grace’ van Miranda Macpherson. Stel je voor dat het leven niet zou draaien om steeds harder je best doen, maar om het tegenovergestelde: je innerlijke vertrouwen, overgave en vrede vinden. De rust vinden om niet altijd maar vooruit te hoeven blijven vechten, maar juist een stapje terug te doen en naar binnen te kijken. In haar nieuwste spirituele boek ‘Ontspan je ego: de transformerende kracht van overgave’ neemt de wereldwijd bekende auteur Miranda Macpherson je mee op een transformerende innerlijke reis. Leer je ego te ontspannen en in het teken van wijsheid, compassie en liefde te gaan leven.

Miranda reikt je de hand om samen de vier fasen te doorlopen, met ondersteuning van bespiegelingen, zelfonderzoek en meditatie oefeningen. Elke stap die je dichter bij jezelf brengt, is er één richting geluk en gratie. De basis is al aanwezig in ieder van ons. Dit boek stippelt simpelweg de route uit.

Wat is de essentie van liefde?

‘Liefde is een warme stilte. Het is zo krachtig en heeft een onuitputtelijke bron, iedereen draagt het bij zich. De essentie van liefde gaat over het onvoorwaardelijke geven en ontvangen. Het is een energie die zich wil verbinden met iedereen. Liefde is geen concept, maar een directe ervaring.’

Help jij Miranda haar project tot een succes te maken? Zodat jij in jouw eigen taal de ‘Transformerende kracht van overgave’ kan ervaren. Kijk snel op het project om te kijken wat voor leuke tegenprestaties zij voor je klaar heeft staan!