Aanmelden nieuwsbrief Boekfunding

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van het laatste nieuws over Boekfunding en Heart Media. Iedere 3 maanden verloten wij een boekenpakket van 5 boeken aan onze nieuwe abonnees! Aanmelden nieuwsbrief Boekfunding doe je hieronder.

Wat kun je verwachten in onze nieuwsbrief? Een hele hoop! Denk aan nieuws over de lopende en afgeronde projecten, leuke win acties, maar ook tips en tricks voor een goede crowdfunding en het uitgeven van je boek. 

Wil je je aanmelden voor de nieuwbrief? Klik dan op de button hieronder!

boekfunding nieuwsbrief aanmelden

Als een boekenliefhebber is crowdfunding iets waar je misschien al wel hebt gehoord. Misschien heb je een vriend of familielid die een succesvolle campagne heeft gehad om zijn eigen boek te financieren. Dit is waar crowdfunding om draait: de kracht van de massa om een project dat nog niet bestaat mogelijk te maken. Crowdfunding kan ook een belangrijk onderwerp zijn voor lezers die graag nieuwe boeken willen ontdekken en ondersteunen. Benieuwd waarom je je moet aanmelden voor een nieuwsbrief over crowdfunding voor boeken? Lees dan snel verder!

1. Nieuwe boeken ontdekken

Een nieuwsbrief over crowdfunding voor boeken kan je helpen om nieuwe auteurs te ontdekken en om nieuwe genres en stijlen te ontdekken. Je kunt mailtjes krijgen over de nieuwste campagnes, de nieuwste projecten of boeken waar nog geld voor nodig is om ze gepubliceerd te krijgen. Dit kan een mooie kans zijn om enkele onbekendere auteurs te ontdekken.

2. Mis geen enkele kans

Je weet nooit wanneer een campagne start voor een boek dat je al jaren wil lezen, of wanneer de campagne voor het boek van je favoriete auteur begint. Aanmelden voor een crowdfunding-nieuwsbrief kan ervoor zorgen dat je geen enkele kans hoeft te missen.

3. Betrokkenheid bij het proces

Crowdfunding biedt lezers de mogelijkheid om te investeren in een boek voordat het gepubliceerd wordt. Door aan te melden voor een nieuwsbrief over crowdfunding voor boeken, kun je betrokken raken bij dit proces. Je kunt de ontwikkeling van het boek volgen en een gevoel van betrokkenheid krijgen bij de hele campagne, nog voordat het boek gepubliceerd wordt.

4. Krijg exclusieve toegang

Vaak krijgen de mensen die hebben geïnvesteerd in een campagne exclusieve voordelen. Dit kan variëren van een vroege toegang tot het boek tot het krijgen van een persoonlijk bedankje van de auteur. Door een crowdfunding-nieuwsbrief te ontvangen, kunt je ook exclusieve toegang krijgen tot deze voordelen.

5. Ondersteunen van auteurs

Uiteindelijk, door je aan te melden voor een crowdfunding-nieuwsbrief, steun je niet alleen de schrijvers, maar geef je ook een signaal af. Het is een signaal dat je waarde hecht aan boeken en schrijvers. Door deel te nemen aan de crowdfunding van boeken, helpt je bij het ondersteunen van auteurs, zodat ze hun passie kunnen voortzetten en de wereld nog betere boeken kunnen schrijven.