Paris Books is een initiatief van de auteur Geert Kimpen. Behalve als succesvolle auteur (o.m. van De Kabbalist) staat hij bekend als auteur die weet hoe zijn boeken in de wereld te zetten. Sinds 2012 organiseert hij ontzettend succesvolle schrijfweken waar honderden auteurs aan deelnamen. Paris Books komt tegemoet aan de vraag van vele van die auteurs om steun en begeleiding te krijgen bij het uitgeeftraject. Maar inmiddels vinden ook vele andere auteurs de weg naar Paris Books.

De uitvoerende uitgever van Paris Books is auteur Michelle Shanti (bekend van o.m. Godin op Hoge Hakken). Zij begeleidt met veel persoonlijke aandacht onze auteurs door het complexe uitgeefproces.

Zij onderscheiden zich van eigen beheer uitgeverijen door hun persoonlijke aanpak en begeleiding. Zij weten uit eigen ervaring dat het in de wereld brengen van een boek bijna voelt als het baren en grootbrengen van een kind. Daarom omringen zij jou met de grootste zorg, door hunzelf, en door hun geselecteerde team van medewerkers met dezelfde filosofie.