We zijn live!

Dit is het moment waar we al zolang naar uitkijken: we zijn live! De afgelopen maanden zijn we achter de schermen druk bezig geweest met het uitdenken en inrichten van Boekfunding, het nieuwe crowdfundingplatform voor boeken. Vandaag kunnen we eindelijk het eindresultaat met jullie delen!

Het afgelopen jaar ging het bij ons steeds meer kriebelen om iets waardevols met onze passie voor literatuur te doen. We hebben onze liefde voor boeken daarom gebundeld met onze behoefte om verhalen de wereld in te brengen. Het resultaat is iets waar we enorm trots op zijn: Boekfunding.
Boekfunding is ontstaan vanuit het idee om de wereld te verrijken met nieuwe boeken: we willen boeken voor en door iedereen toegankelijk en mogelijk maken. Bij Boekfunding gaan we graag een goede samenwerking aan met mensen die een mooi boek van de grond willen krijgen. Daarom zijn we ontzettend blij met ons nieuwe platform, en alle mogelijkheden die dit met zich meebrengt.
Houd onze website in de gaten of abonneer je op onze nieuwsbrief om nieuws over Boekfunding en nieuwe projecten als eerste te ontdekken. We zijn natuurlijk ook heel benieuwd wat jou hier brengt, en wat je van Boekfunding vindt! Laat het ons hieronder weten in een reactie.

Comment List

  • Mark Braber 12 november 2020

    Mooi filmpje, goed gedaan!😂

  • Mark Braber 12 november 2020

    😂=👍

Comments are closed.