Een boekentip of idee inbrengen

Stel, je hebt net gehoord van een leuk boek, maar het is niet in jouw taal verkrijgbaar. Dat is balen! Dan zeggen wij: maak het jezelf niet moeilijker dan nodig. Vraag het boek aan, gewoon hier op Boekfunding. Er zijn ongetwijfeld meer mensen die met hetzelfde idee rondlopen. Dan ben jij gewoon de eerste die er op handelt.

En dat, beste lezer, is duizend keer beter dan dat leuke boek maar half begrijpen omdat je jezelf tóch door die lastige, stroperige tekst wilt worstelen.

Als jij enthousiast wordt van een boek dat nog niet in het Nederlands te krijgen is, heb je geluk. Daar is Boekfunding voor. De initiatiefnemers zijn van alle markten thuis, kennen de uitgeverswereld en helpen je met alles wat er nodig is. Alles? Nou ja, bijna alles.

Dit is wat jij moet doen

Wij willen jouw idee horen: waarom móet dit boek op de Nederlandse markt? Wat maakt dit boek (of dit idee voor een boek) zo grandioos dat je zeker weten een publiek trekt?

En dan?

Is jouw idee inderdaad een goed idee? Dan sta je straks in het colofon. Met alle egards.

En wat nog meer?

Een boek op de markt brengen kan een erg lucratief model zijn. Het idee pitchen kost je niets, maar levert je wel wat op. Een percentage van de winst, om precies te zijn. Hoe dat precies zit, zie je in onze kleine lettertjes. 

En is er dan nóg meer dat het op kan leveren?

Jazeker, het kan je nóg meer brengen dan zero investering, je naam in het colofon én een percentage van de winst. Boekfunding kijkt niet alleen naar de boeken, maar ook naar wat je er nog meer mee kunt doen. Cross-mediale producties, workshops, trainingen, seminars… je kunt het zo gek niet bedenken. Bij een echt goed idee helpen wij je. Goed voor jou, goed voor ons. Win-win, dus.

Zit het goede idee al in je hoofd?

Dan hoeft het alleen nog maar opgeschreven te worden. Dat kan hier en nu! Registreer je, zodat we contact met je kunnen onderhouden, vul alles goed en juist in en binnen twee weken hoor jij van ons. We kijken uit naar jouw goede ideeën!