Wat zijn de mogelijkheden?

Wat zijn de mogelijkheden?

Tof idee, zo’n crowdfundingplatform voor boeken – maar wat kan ik er precies mee? Het korte antwoord: wij kunnen echt van verhalen genieten. En dat gunnen wij iedereen, of het nu is door verhalen te vertellen of te lezen. Daarom helpen we jou met liefde en plezier aan de middelen die je nodig hebt om dat te kunnen doen. Hoe we dat precies doen, leggen we je hieronder uit.

Je bent auteur en wil een boek uitgeven

Je hebt je ziel en zaligheid gestoken in het schrijven van een prachtige meeslepende roman of een ander categorie boek. Of misschien heb je je vakinhoudelijke kennis op papier gezet, omdat je een gat in de markt hebt ontdekt. Op naar de uitgever, want dat moet wel een bestseller worden. Of toch niet?

Wij willen jouw boek ook graag zien slagen. Hoe meer boeken, hoe meer vreugd! Daarom kijken we graag met een kritische blik met je mee om te beoordelen of je idee of manuscript potentie heeft. Gaat ons literaire hart er sneller van kloppen? Dan gaan we samen met jou kijken hoe we van jouw boekfundingproject een succes kunnen maken. Meer weten? Klik hier!

Je wordt onze ‘boek-angel’

Heb je een tip? Alles is welkom: goede ideeën, indrukwekkende anderstalige boeken, of interessante onderwerpen. We zijn benieuwd naar je input! Wanneer we een tip ontvangen, gaan we eerst het idee, boek of onderwerp bestuderen. Vinden wij het net zo interessant als jij? Dan word je onze ‘boek-angel’ en gaan we graag een samenwerking met je aan om van het idee werkelijkheid te maken. Meer weten? Klik dan hier.

Bij Boekfunding vinden we dat taal geen obstakel mag zijn om van een verhaal te kunnen genieten. We zijn daarom gespecialiseerd in boekvertalingen vanuit het Engels, Frans, Italiaans, Deens, Zweeds en Russisch.

Je doet een donatie voor een project

Wil je graag een auteur, boekconcept of idee in de kinderschoenen steunen? Dan hoef je niet langs de zijlijn af te wachten – je kunt zelf een bijdrage leveren om dat boek tot stand te brengen. Met jouw donatie breng je je stem uit voor dat ene project dat jou zo aanspreekt.

Er zijn twee soorten donaties: een schenking en een reward. Wanneer je voor een reward kiest, kun je – afhankelijk van het project – een mooie tegenprestatie verwachten voor jouw steun. Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik dan hier.

Een project van Boekfunding

Wij van Boekfunding houden zelf natuurlijk ook onze ogen open. Zijn wij in onze speurtocht naar waardevolle content een boek tegengekomen dat je gelezen moet hebben, of een idee dat niet mag blijven liggen? Dan zetten wij zelf een crowdfundingcampagne op om dit te realiseren.